10 % nefiltrované světlé výčepní pivo
Původ názvu: K výrobě tohoto piva se používají zásadně moravské suroviny, moravský chmel a moravský slad – proto moravské, pivo při samotném zrání si užívá pivo a přitom zraje čtyři až pět týdnů ve sklepních prostorách pivovaru – proto sklepní, při výrobě se vynechává proces filtrace – proto nefiltrované.
Chuť: desetistupňové pivo s výraznou chmelovou hořkostí a výraznou kvasnicovou příchutí. Jedná se o pivo, které se před stočením piva nefiltruje a nezbavuje kvasnic, které pivu dávají nezaměnitelnou chuť, vůni a hlavně vzhled. V jednom půllitru piva se nachází 500 miliónů kvasných buněk a každá z nich vám udělá moc dobře.
záloha sklo 3,- Kč
návštěvníků stránky | |
---|---|
celkem | 102 428 |
tento týden | 229 |
dnes | 47 |